Νέα ιστοσελίδα της «Πράσινης Ασπίδας» – Ανανεωμένη στις οθόνες σας

Νέα ιστοσελίδα της «Πράσινης Ασπίδας» – Ανανεωμένη στις οθόνες σας

Εδώ και κάποιες μέρες έχουμε τη χαρά και περηφάνια να παρουσιάζουμε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.prasini-aspida.org στους φίλους και αναγνώστες μας, στοχεύοντας να καταστούμε η πρώτη ενημερωτική για θέματα περιβάλλοντος ιστοσελίδα, όπου οι πολίτες θα ενημερώνονται αλλά και θα μπορούν να προβαίνουν σε καταγγελίες, οι οποίες θα διερευνώνται και θα δημοσιοποιούνται, ασκώντας έτσι πίεση σε αυτούς που πρέπει. Αγκαλιάστε την προσπάθειά μας για να σας επιστραφεί ως όφελος, για να έρθουν καλύτερες μέρες για την κοινωνία και το περιβάλλον μας.

Πιστοί στις αρχές μας, με επιπρόσθετο όμως στόχο να γίνουμε ακόμα πιο σύγχρονοι, ακόμα πιο ολοκληρωμένοι, επιδιώκουμε μέσω του διαδικτύου ν’ αγγίξουμε και να αναδείξουμε τις περιβαλλοντικές και ευρύτερα κοινωνικές ευαισθησίες όσων περισσότερων ομάδων της κοινωνίας μας μπορούμε. Θέματα από όλα τα μέρη της Κύπρου. Από τις πόλεις μέχρι την ύπαιθρο. Με εξωστρέφεια, αναδεικνύοντας θέματα της διεθνούς επικαιρότητας.

Με τεκμηριωμένη άποψη, με παρεμβατική πολιτική, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, με μεγαλύτερη εξειδίκευση, με όσο το δυνατό καλύτερη κατάρτιση. Να πάρουμε, όλοι μαζί, την ποιότητα ζωής μας ένα βήμα μπροστά.

Τους σκοπούς αυτούς υπηρετεί μαζί με την μηνιαία έντυπη έκδοση και η ηλεκτρονική σελίδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ www.prasini-aspida.org. Η ιστοσελίδα μας αποκτά πλέον νέο περιεχόμενο και νέα δυναμική ενημέρωσης για τα περιβαλλοντικά και ευρύτερα κοινωνικά θέματα. Επενδύοντας στην αμεσότητα και δημοκρατικότητα του διαδικτύου.

Καινοτομία στην ανανεωμένη μορφή της ιστοσελίδας μας είναι οι «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» (οι πιο πολυδιαβασμένες σελίδες στην έντυπη έκδοση) σε περιβαλλοντικής φύσεως θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας – πολλές φορές μετά από δικές σας καταγγελίες.

Επίσης το Web TV, το οποίο ήδη φιλοξενεί videos μικρού μήκους, ενώ σύντομα θα εμπλουτιστεί με αφιερώματα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από τη συντακτική ομάδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ.
Ενισχυμένη είναι πλέον η παρουσία μας στα διεθνή, την πράσινη τεχνολογία, την επιστήμη και τη γεωργία.

Ενώ δεν λείπουν φυσικά και τα «ζωντανά» θέματα από τα οδοιπορικά μας σε διάφορα μέρη τα Κύπρου, όπου η δημοσιογραφία αποπνέει την αλλοτινή της αίγλη.

Είμαστε σίγουροι πως θα αγκαλιάσετε το νέο site με την ίδια αγάπη που μας προσφέρετε εδώ και 17 χρόνια.

Καλωσορίσατε στο νέο διαδικτυακό μας σπίτι.

Εκ της αρχισυνταξίας

Share this post