Με επιτυχία το «Περιβάλλον συγνώμη 2015» από την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ

Με επιτυχία το «Περιβάλλον συγνώμη 2015» από την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ

Με επιτυχία διεξάχθηκε η εκδήλωση της Πράσινης Ασπιδας «Περιβάλλον συγνώμη» στην Κυπερούντα το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Η Πράσινη Ασπίδα (ανεξάρτητος μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός) παρουσίασε για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος μια πλούσια πολιτιστική και ψυχαγωγική εκδήλωση μέσα στην φύση, στο Adventure Mountain Park στη Κυπερούντα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του έντιμου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κου Νίκου Αναστασιάδη, ενώ παρών ήταν ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κόσμος άκουσε απολαυστική μουσική από τον δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό του Ράδιο Πρώτο, Ζαχαρία Φιλιππίδη. Επίσης, προσφέρθηκαν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες μέσα στη φύση, όπως αναρρήχηση, τοξοβολία, lazer paintball κ.α.

«Σκοπός ήταν να βρεθούμε όλοι μαζί στη φύση τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, να περάσουμε όμορφα και να ενημερωθούμε για την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος. Να πάρουμε και να δώσουμε όμορφα μηνύματα στήριξης και ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον το οποίο είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να το αγαπάμε, να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε από αλόγιστες συμπεριφορές που το καταστρέφουν και το μολύνουν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Πράσινης Ασπίδας Κυριάκος Ανδρέου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ:

https://www.facebook.com/PrasineAspidaGreenShield/photos/pcb.938525252874282/938524716207669/?type=1&permPage=1

Share this post